2013-09-30 ~ Fan

En i mängden av dessa sömnlösa nätter väntar inatt

2013-09-30 ~ No it's not good

Hejsan. Trött som ett as ligger jag nu i sängen efter en kväll i Torvalla.
Haft skola idag, nothing special about that. Efter skolan så åkte jag hem och åt middag med Hanna. Vid 17.20 så hoppade vi på bussen för att träffa Jonte, Jonas och Hampus i Torvalla. När vi kom dit var det bara Hampus och Jonas där. Så vi blev sittandes på Mimer tills Jonte kom. När han kom började vi gå bortåt. När vi varit med han ett tag så gick jag, Hanna, Tobbe och Mange hem till Mange och kika på film. Next hette den. Men nu är jag som sagt hemma och ligger i sängen. Skulle behöva läsa en bok som vi har i skolan men är verkligen för trött för det så ska nog försöka sova istället, om de går..
Men ja, godnatt då hörni. Puss puss .. 
 
Juste! Hade också tänkt berätta att jag ska börja gymma på gym24 med syster min.♥
Hahah, lillemma ska bli STOR & GROV! Men på torsdag gäller det, då jävlar.
 
 
 

2013-09-29 ~ Darkness

Helu. Min dag har sett ut så här: 
Vaknade upp i Duved runt klockan 10. Åt frukost och gjorde mig iordning för att sedan åka in till Åre med Hanna och resten. Där gick jag och Hanna runt på höstmarknaden. Där träffade vi även Elise och var med henne resten av tiden då vi var där.
Runt 15.30 kom pappa och hämtade upp mig och Hanna och då började resan hem. Satt och lyssnade på Björn Rosenström och sjöng, haha.. 
När jag kom hem så kom Jesper och Oliver utanför mig och pratade lite. När jag kom in igen så gjorde jag middag till mig och Hanna. Målade sedan hennes & mina naglar. 
Kl 18.43 satte jag mig på bussen påväg till Torvalla där jag träffade på John, Sebbe och Krille. Hoppade av bussen vid prix och gick sedan en bit med John och bara pratade lite. 
Nu sitter jag i alla fall hemma hos Mange med han, Tobbe och Hampus. Vi kikar på film och dricker cola. 
Har faktiskt varit en rätt bra dag och en ännu bättre kväll, fast riktigt bra kan det ändå inte bli. Men men. 
Vi hörs senare eller imorgon! 



2013-09-28 ~ Vill ha, men vilken?

 
Hjälp, vilken?
 

2013-09-28 ~ Åre/Duved

Haloj.
Kom nyss hem från Oden där Hanna bjöd på kebabpizza. Vi åt med Filippa också. Super gott var det, och satt riktigt fint! 
Nu ligger jag och kollar på reprisen av Idol och efter det ska jag packa. Vi hörs senare !
 

2013-09-28 ~ .

Hej hej.. Just nu ligger jag i sängen med Hanna och kollar på skräckfilmen som är på fyran. Tidigare ikväll har jag ätit hos mormor och morfar. Sedan sett Idol och bara tagit de lugnt med nå grabbar, Julia & Teresia. Haft en okej kväll, men rätt så dålig ändå.. Men men! 
Imorgon åker jag i alla fall ifrån den här hålan till en annan håla ;p Ska nämligen till Åre med Hanna imorgon. Vi tar tåg upp vid 16.00 och kommer hem nångång på söndag, ska bli riktigt skönt att komma bort. 
Men nu ska jag se klart filmen sen sova, vi hörs imorgon. Godnatt. 

Känner att det blir likadana bilder hela tiden men skitsamma. 

2013-09-27 ~ Love


Världens bästa klass gör allt bättre 

2013-09-27 ~ I wont ...

Godmorgon. Orkar inte skriva något nu för jag är trött, less osv. 
Idag har jag lust att inte göra ett jävla piss.
Sitta hemma helt ensam i mörkret å bara sitta, skulle vara den perfekta fredagen just nu.
Hörs. 
 
 
 
 
 
 

2013-09-26 ~ A part of me

Godkväll på er. 
Nu sitter jag i min säng, deppar och ja bara sitter.. Tänkte ta och sova nu så jag orkar upp imorgon och eftersom jag vet att jag inte kan sova så värst mycket på nätterna så är det bäst att försöka när man är trött och hoppas på att inte drömma någonting alls inatt. Det skulle vara så jävla skönt, bara få sova utan att behöva vakna och må dåligt!
Men men, i alla fall. Jag åkte upp till Torvalla efter middagen där jag mötte upp Jonas och Hampus. Vi gick sedan mot gårn där vi bara satt allihopa, tråkigt som vanligt. Runt 20.10 så tog jag och Kevin bilen till stan, eller ja han skjutsade mig då. Jag var på dansträning och han gymmade. Efter att han gymmat klart så hämtade han mig och skjutsade hem mig. Nu när jag varit hemma har jag kollat på nyheterna med mamma och ätit muffins, mums. 
Nu ska jag ringa min baba och sen ska jag ta och försöka sova. 
Skriver nånting imorgon förmodligen, hej!
 
 
Om det är så att ni undrar någonting om mig eller bara vill fråga mig nått så är det bara att slänga in en
kommentar på vilket inlägg som helst. Svarar dock bara på de frågor som jag tycker är lämpliga att svara på.
 
 

2013-09-26 ~ I will always want you

Helu. Nu ligger jag i soffan och kollar på något skit dåligt program och funderar på om jag ska ta mig en liten tupplur innan middagen.. Idag så hade jag ju orientering som sagt tog dock bara två timmar så gick hem, duschade, gick tillbaka till skolan, åt lunch och sedan efter det somnade jag och Julia i soffan innan lektionen. Orienteringen var inte direkt tråkig. Fick ju göra det med Fanny så då blev det faktiskt rätt kul och en jävla träning blev det med. Vi hoppade över bäckar, kröp under trädet, gick i höggräs och mycket annat. Det vart däremot väldigt kallt att gå runt i två timmar, frös som en tok faktiskt. 
Men nu efter ett pass fysik och två pass svenska så är jag som sagt äntligen hemma, och nu ska jag ta och sova ett tag. Kommer bli super skööönt och jag förtjänar det ;) haha hejhej hörs! 
 

2013-09-26

Godmorgon allihopa. 
Inatt har jag sovit uselt, drömt om massa skit, vaknat osv..
Men nu sitter jag i alla fall i soffan och funderar starkt på att göra det hela dagen. För jag ska nämligen ut i skogen på orienteringsdag med skolan. Kommer bli svin kallt och svin tråkigt. Ska vara där från 09.00-13.00 och efter det har jag vanliga lektioner igen i skolan.. Känner på mig att det kommer bli en seg jävla dag faktiskt. 
Men ha en bra dag så hörs vi, hej. 
 
tooook gammal bild, men du jag saknar dig 
 
 
 
 

2013-09-25

Hej igen ni som fortfarande kikar in här lite då och då.. 
Jag hade tänkt att börja blogga igen, så ni kommer få läsa om mina intressanta dagar igen. ;) 

Idag har jag i alla fall varit på skolan som jag då är varje vardag. Haft lektioner fram till 12 och sedan efter det så var vi på någon gymnasiesak på Travet från kl 13.00-14.30. Det var svin tråkigt men men. 
Efter skolan åkte jag ner på stan, träffade Josefine, Jonas & Bader ett tag innan jag mötte Hanna för att köpa födelsedagspresent till vår lillasyster som fyller år idag.
Kom hem och åt middag, fikade med mormor, morfar & familjen sedan tog jag och Hanna bussen till Torvalla med Josefine. Där blev det dansträning nere i danssalen på fritidsgården. Det var roligt och även jobbigt. 
Efter det så gick vi upp till gården och umgicks med allihop. 
Nu är jag hemma, sitter i soffan och kollar på nyheterna med Micke. Jag ska väl snart gå och lägga mig i sängen och kika på tv där med Hanna. Men vi får höras imorgon!
 
 
It's not good now, but it gets better
 

RSS 2.0