2013-10-13 ~ skyfall

Hej och förlåt för att jag inte skrivit någonting i helgen. Skriver nu istället då!
I fredags så var jag på skolan som vanligt, gjorde ingenting speciellt alls. Efter skolan så åkte jag hem, duschade, målade naglarna och bara tog det lugnt fram till middagen. vi 18.30 gick jag till Myway och pratade lite med Martin tills Kim, Teo och Pontus kom och hämtade upp mig. Då åkte vi till gården och bara tog det lugnt. Kl 20.00 startade vi Idol på tvn. Jag låg där och kikade fram tills röstningen var klar medan resten spelade fotboll. Senare gick jag och Kim hem till honom, la oss i soffan och kikade på film och sen gick vi och la oss.
På lördag vaknade vi kring 10 och gjorde oss klar för att åka in på stan med mamma, där köpte mamma tyg och sedan gick vi bara runt och kikade lite. Mamma skjutsade oss tillbaka till Kim efter stan där vi åt lunch och sedan var ute med Pontus. 
Efter middagen i lördags åkte vi till Torvalla och gjorde inte så mycket tills vi gick hem till Kim och spelade kort med Magnus och Sussie. Efter det gick vi ut ett tag till och sen gick vi in och la oss.
Vid 08.00 imorse blev vi väckt av Magnus. Då gick vi upp och sjöng för William som fyller år idag och efter det så gick vi och la oss igen. Sov till ca 11.00 då vi klev upp och åt frukost. Vid 12.30 så åt vi tårta och William öppnade paket osv. Sen blev de sporthallen, sen middag och efter de har vi bara varit ute. Nu är jag hemma och kikar på Skyfall med mamma och Micke. 
Ett långt och inte så roligt inlägg att läsa, jag vet. men men.. Godnatt på er! 
 

2013-10-10 ~ Mys

Godmorgon! Vaknade lite sent idag så gjorde i ordning mig lite fort så nu har jag lite tid över att skriva här. 
Idag blir det skola fram till 15.25 efter det ska jag ta bussen upp till Kim och kika på när dom ska träna sen så ska jag äta hos honom och vi ska även kolla på film och bara mysa lite. 
Runt 20.00 får jag förmodligen skjuts ner till Dawes där jag har dans 20.30 till 21.30. Och efter det så ska jag nog sova. Men vi hörs senare för nu ska jag röra mig mot skolan. 
Ha en bra dag, puss! 

2013-10-09 ~ i love you

Hej!
Började kl 09.05 idag och slutade 15.35. Jag tänker inte sitta och skriva vad jag gjort på skolan för de är bara lektioner hit och dit! Men efter skolan tog jag i alla fall bussen in till stan, träffade mamma och Hanna. Tog med mig Hanna och gick på gymmet ett tag. Tränade mage och sprang ett tag. Runt klockan 18.30 så åkte jag mot torvalla där jag träffade Kim och gick till gården. Där har vi inte gjort så mycket, myst och pratat för de mesta.

Nu ska jag fortsätta kolla på Grey's som jag redan kollat på i en timme och efter det så ska jag sova! Så godnatt på er så hörs vi imorgon!

 
 
 

2013-10-08 ~

Hej. 
Har inte gjort så mycket speciellt idag. Skola som vanligt, sen åkte jag till Kim och har varit där tills ca 20.45 då jag tog bussen hem. Har varit vid mimer, varit på gårn och hemma hos Kim. 
Men nu ligger jag i sängen med världens huvudvärk och hade tänkt att sova, så godnatt på er! :* 




2013-10-07 ~ Gym24

Hej! 
Idag har varit en bra dag även fast det är måndag. 
Började skolan kl 9, hade lektioner som vanligt och slutade 14.55. Efter det åkte jag till Torvalla ett tag, var i sporthallen och sen hemma hos Kim. 
Var hemma vid 17.00. Då åt jag middag sen så tog jag Hanna Micke och Ida bilen och åkte mot Lugnvik där Hanna sedan övningskörde till ungefär 18.30. Då släppte Micke av mig och Hanna i stan, vi kikade på lite kläder och så i väntan på att Julia skulle komma så vi kunde röra oss mot gymmet. Där var vi ett tag, sprang, körde armar och mage. Kom nyss till Odensala, är hos Fanny och just nu ligger Hanna och solar och jag väntar på min tur. Sen ska vi gå hemåt, äta något och sedan lägga oss i sängen och se på snabba cash 2. 
Men vi hörs imorgon! Puss



2013-10-06 ~ Stugan

Hej på er. 
Förlåt att jag inte har skrivit på ett tag men har inte haft lust och tid. I helgen har jag i alla fall varit i min stuga med pappa, farmor, farfar och Kim. Jag och Kim har fiskat, matat hästar och bara tagit det lugnt. Det har varit jätte mysigt där borta och jag kände att jag verkligen behövde det! Vi kom hem vid klockan 15.30 idag, då åkte vi hem till Kim. Han åt, duschade och så vidare. Efter det så gick vi till sporthallen och kollade på när grabbarna spelade fotboll ett tag och sen gick vi ut till grusplanen där dom sedan fortsatte att spela fotboll och då åkte jag hem och åt. Sen kom Kim och Kevin och hämta mig, vi åkte på mc Donald's där dom käkade, sen hämtade vi upp Pontus och åkte runt ett tag, sen träffa Simon och nyss så skjutsade dom hem mig så nu sitter jag i soffan med mamma och Micke och kikar på Wallander. Efter detta ska jag nog sova tror jag. Men vi hörs imorgon! Natti 



2013-10-03 ~ Aa

Hej på er! 
Sitter just nu på spanskan och ska se på film. Haft slöjd två timmar då vävde jag, gick så där! Haha 
Men men, förlåt att jag inte skrev igår men de var för att jag hade fullt upp och var för trött för att skriva när jag kom hem! Idag efter skolan ska jag i alla fall fixa gymkort, sen ska jag till torvalla och efter det har jag dans! Men jag hör av mig senare, puss 



2013-10-02 ~ Förvirrad

Godmorgon. Vaknade precis och tog en snabbdusch och nu funderar jag på om det skulle vara gott med något att äta men tror ej det.. Igår var jag i alla fall i Torvalla, hände inget speciellt.. Efter de åkte jag hem och kikade på film med Hanna sen somnade vi. 
Ska göra mig klar för skolan nu, går från 08.00 till 14.00 och gör vad jag vill hela dagen, skit skönt. 
Puss hej 
Jag vet inte var jag ska ta vägen. Är så förvirrad.. 

2013-10-01 ~ Ny månad, ny start

Hej på er. 
Jag hoppas att ni har haft en bra dag idag! Min dag har varit upp och ner. Hade hemkunskap dom 3 första timmarna på skolan, och de va kul för på dom lektionerna har jag, Fanny och Fredrik alltid roligt. 
Efter det fick vi mer än en timmas rast, då vilade jag och Fanny i soffan, sen träffade jag Felicia också och pratade med henne ett bra tag.. 
Sen hade jag historia & spanska, gjorde inte nått då typ bara lyssnade. Slutade 14.55 och sen jag kom hem så har jag städat lite på rummet, kollat på tv och käkat lite godis.. Nu väntar jag bara på middag sen så åker jag upp till Torvalla och är med Mange, Tobbe osv. Höres senare kanske.. Hejhej.. 
 
 
 
 
 

RSS 2.0